Vitalia Headquarters | Paris

Vitalia Headquarters | rue du Cirque, Paris



program: renovation and fit-out of a historic Haussmannian office building.
client: The Blackstone Group Ltd
interior design: Majorelle
size: 8,073 sq. ft.
construction cost: 1,100,000 €
delivery: November 2007

For the new corporate headquarters of the Vitalia Healthcare Group, the objective was to create a strong contemporary image for the company that at the same time would be in harmony with the historic context of the building. The design was developed with minimalist detailing and a palette of high-quality materials.

The extremely compressed construction schedule added a particular complexity to this project. In order to meet the delivery date, the project necessitated close teamwork between the client, the designers, and the contractors.